Storfiskaren blir bok - En Sportfiskares Liv

 

- har du någon gång funderat på hur man fiskade för ca 100 år sedan? Dagen fiskeutrustningar och teknik fanns inte under den tiden men dom lyckades i alla fall att fånga stora fiskar. Tänk om det fanns någon som kunde berätta gamla fiskehistorier och hur de jobbade med fiske och fiskevård förr. Jag har turen att få känna en person som levde i början på 1900-talet. Carl Pallin var en väldigt speciell person som satsade nästan allt på fiske och fiskevård.


På den här hemsidan så får du information om boken och vem Carl Pallin var. Det finns massor av bilder på hans fiskeutrustning och på de saker han gjorde själv, läs och njut. Boken kan du köpa i webbshopen.

-det Calle inte visste om fiske var inte värt att veta

Jag har pratat med många som fiskat med Calle och det är hela tiden återkommande att han var otroligt duktig på allt han gjorde. Många fiskehistorier har berättats och alltid återkommande är att "det Calle inte visste om fiske var inte värt att veta". Boken har ställts ut på mässor och marknader och varit med i tidningsreportage. En sportfiskares liv har sålts i hela Sverige från Söder till Norr. Boken kommer att göras i flera delar. En sportfiskares liv är en lättläst, spännade och rolig bok på 95 sidor om en sportfiskare som levde för fiske och fiskevård. Här nedan kan du se några exempel på vad boken handlar om. 

  • Calle gjorde röding sjöar, vart tror du att de låg?

  • Vad händer när de ska jaga och en örn dyker upp.

  • Otrolig jakt på stor gädda.

  • Calle planterade in fisk i många vattendrag.

  • Fakta om olika fiskar läser du om i boken.

  • Recept på myggoljor och annat roligt hittar du i boken.

Köp boken här

Calle kunde även rita.

Eric matsson