Har du någon gång funderat på hur man fiskade för ca 100 år sedan?
Dagen fiskeutrustningar och teknik fanns inte under den tiden men dom lyckades i alla fall att fånga stora fiskar. Tänk om det fanns någon som kunde berätta gamla fiskehistorier och hur de jobbade med fiske och fiskevård förr. 

Jag har turen att få känna en person som levde i början på 1900-talet. Carl Pallin var en väldigt speciell person som satsade nästan allt på fiske, fiskevård, fritid och natur. 

Boken "En sportfiskares liv" är en guldgruva för alla fiskeintresserade, men även för dem som gillar spännande historier och bilder som på ett lättsamt sätt berättar om livet förr. Häng med på en häftig resa i en sportfiskares liv.

  • Författaren berättar om varför han gör en bok.

    Det är så kul att få göra den här boken eftersom jag har samlat på mig så mycket material om Calle. Många har berättat att, det inte Calle visste om fiske var inte värt att veta.

  • Boken handlar om Carl Pallin? Vem var han?

    Carl Pallin hade många järn i elden, järnaffär, uppfinningar och fiske stod honom närmast. Pallins järnhandel var navet i Bredbyn i början på 1900-talet och är ännu idag en viktig knutpunkt i Ö-viks kommun.

  • Kampanj! köp 2 betala för 1

    Köp en spännande bok till din fiskekompis och dig själv, något ni inte kommer att ångra. Spännande och informativ läsning om fiske från förr.

- hur mycket vägde gäddan?

- harrfett används till renost.

- imponerande projekt.

- många anteckningar finns ännu kvar.

- Abborre upp till 2,5 kg!