Nu kan det bli lite rörigt på hemsidan eftersom vi bygger om till en lite roligare sida. Många nyheter kommer att sätta sig under december 2017. Håll utkik, sidan kommer att ändra utseende under de närmaste dagarana.

Gillar du fiske, jakt och att livet i naturen?

Har du aldrig funderat över hur man fiskade förr i tiden? Vad hade våra gamla släktingar för knep då de skulle lura storagäddan? Jag har äran att känna till en lite udda sportfiskare som föddes i början på 1900-talet och som levde för fiske, jakt och natur. Med över 20 års samlat material så har nu den första boken i en bokserie med flera delar kommit ut. Häng med på en häftig resa i en sportfiskares liv.

I denna bok En sportfiskares liv samlas texter, minnen och bilder ur Carl Pallins liv. Ett liv där jakt och fiske var medelpunkten. Calles intresse för jakt, fiske och fiskevård var enormt och i hans anteckningar finns allt från fiskehistorier till information om jakt och fiske samt fakta om vilka sjöar och tjänar som han planterade in fisk i. Här finns också ett och annat handfast tips som kan underlätta livet i naturen.
Boken är en guldgruva för alla fiske och jaktintresserade, men även för dem som gillar spännande historier och bilder som på ett lättsamt sätt berättar om livet förr.

Detta är den första i en serie böcker där Eric Matsson generöst delar med sig av det enorma material som berättar historien om hans morfar, Carl Pallin, Norrlands fiskeexpert under 1930–50-talet.

 ”Det Calle inte visste om fiske, var inte värt att veta”

En Sportfiskares liv - Fiskeboken som har allt och lite till för 99:- inkl frakt.

Ge alldrig upp, din tid kommer!

Eric Matsson